Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchin heikko kohta löytyi

5
Manu Pitkänen

Apple Watchin heikko kohta löytyi
Apple Watchin tultua myyntiin tällä viikolla, alkoi unboksaus- ja rasitustestivideoiden tehtailijoilla pian kova kilpailu siitä, kuka ehtii lataamaan videonsa ensimmäisenä YouTubeen. Alla muutamia julkaistujen videoiden pohjalta tehtyjä havaintoja.

Rannetietokoneen on huomattu kestävän hyvin vettä, joten sitä pystyy käyttämään melko huolettomasti niin suihkussa kuin uidessakin. Kello on IPX7-sertifioitu, joten sen luvataan pysyvän toimintakuntoisena, vaikka se upotettaisiin puoleksi tunniksi veteen (metrin syvyyteen).Consumer Reports vahvisti omissa testeissään älykellon vedenkestävyyden. Samalla laitteen pulssimittarin havaittiin olevan yhtä tarkka kuin Polarin rintakehän ympärille kiinnitettävä sykesensori. Apple Watch Sportin lasinen näyttösuojan Consumer Reports sai naarmutettua Mohsin asteikon kahdeksatta kovuustasoa vastaavalla terällä. Kalliimpien Apple Watch -mallien safiirinen näyttö kestää tosin vieläkin rajumpaa käsittelyä.

Apple Watchissa on kuitenkin oma heikkokohtansa: Vaikka Apple mainostikin 316L-teräksestä valmistettujen Apple Watchien rungon olevan kovaa, on kiillotettu teräs silti erittäin altis pintanaarmuille. Apple Watchin teräksiseen runkoon syntyneet naarmut saa poistettua helposti kiillottamalla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ypsilon
ypsilon

1

Polar on sykemittari, joka mittaa myös sykevälivaihtelun. Applen kellossa on pulssimittari, joka on lähtökohtaisesti epätarkempi. En oikein usko uutisen väitteeseen.

Vastaa
Giis
Giis

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ypsilon:

Polar on sykemittari, joka mittaa myös sykevälivaihtelun. Applen kellossa on pulssimittari, joka on lähtökohtaisesti epätarkempi. En oikein usko uutisen väitteeseen.

Ihan samaa mietin. En usko minäkään uutisen väitteeseen tarkkuudesta.

Vastaa
muppis
muppis

5

Polar tehnyt kehittänyt sykemittareita ja kuntoilualan tuotteita melkein yhtä kauan kuin Apple tietokoneita, niin voidaan edes olettaa, että ensimmäinen tuote pulssin mittauksella on yhtä tarkka kuin Polarin mittari? Hupsista, sanon minä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.