Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC puki Samsung- ja Apple-pilkan huvittavaan lääkemainokseen

Matti Vähäkainu

HTC puki Samsung- ja Apple-pilkan huvittavaan lääkemainokseen
HTC esitteli maaliskuun alussa uuden lippulaivapuhelimensa, mutta todennäköisesti haluttua vastaanottoa ei saatu. One M9:ää on kuvattu tylsäksi, sillä kyseinen laite ei muuttanut juurikaan mitään edeltäjästään. Kenties mainoskampanjat saavat kuluttajat kuitenkin kiinnostumaan laitteesta.

HTC pyrkii nyt älypuhelinkansan sydämiin huumorimainoksella, jossa kutsuu omaa puhelintaan Samsungia ja Applea paremmaksi. Yhdysvalloista tuttujen lääkemainosten muotoon puettu huumoripläjäys kertoo lääkkeestä nimeltä Cellami (metalidone boomsoundide), joka auttaa SAD:stä (Samsung Affective Disorder) ja iOS:stä (Irritable Operating System) kärsiviä. Mikäli mainoksen mukaan puolestaan kädessä on "paras puhelin" eli HTC One M9 niin Cellamita ei tarvitse käyttää.
Mainosta voitaisiin yhtä hyvin käyttää Saturday Night Live -sketsinä, sillä se käyttää oivasti kaikkia jo itsessään huvittavien lääkemainosten – osittain pakollisia – virsiä, kuten vastuuvapautustekstejä ja mahdollisia sivuvaikutuksia.

Kerrassaan hauska video HTC:lta, mutta valitettavasti se ei tee One M9:stä juuri sen houkuttelevampaa vaihtoehtoa. Kenties seuraavaksi roima hinnanalennus?

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja