Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

VLC päivittyi jälleen Lumia-puhelimille

Puhelinvertailu

Suosittu mediasoitin VLC on jälleen päivittynyt Windows Phone -alustalla. Sovellus sai suuren 1.3-päivityksen viime viikolla ja sitä on hiottu viimeisten päivien aikana.

Tällä kertää sovelluksesta korjattiin useita bugeja, nopeutettiin toimintaa ja lisättiin jopa ominaisuuksia. Päivityksen jälkeen sovellus kantaa versionumeroa 1.32.

Tärkeimmiksi muutoksiksi kerrottiin takaisinnappin lisääminen hakusivuille, responsiivisen käyttöliittymän korjaukset sekä taustatoimintojen suoritinkäytön merkittävä tippuminen. Lisäksi tehtiin pienempiä bugikorjauksia ja viilauksia esimerkiksi kaatumisongelmiin.

Uusi versio löytyy nyt sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja