Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook Messengerillä voi soittaa videopuheluita

1
Manu Pitkänen

Facebook Messengerillä voi soittaa videopuheluita
Vaikka Facebook omistaakin WhatsAppin, kehittää yhteisöpalvelu määrätietoisesti omaa Facebook Messenger -pikaviestipalvelua. Uusimpana lisäyksenä on iOS- ja Android-sovelluksissa käyttöön otettu videopuheluominaisuus.

Facebook Messengeriä voi siis jatkossa käyttää pikaviestien näpyttelyn ja VoIP-puheluiden soittamisen lisäksi videopuheluiden käymiseen. Videopuhelut on otettu käyttöön toistaiseksi 18 maassa, mutta valitettavasti Suomi ei ole näiden maiden joukossa. Facebook on kuitenkin luvannut laajentaa palvelua tulevien kuukausien aikana, joten ominaisuus saattaa aktivoitua täällä kesän aikana.

Videopuheluiden soittaminen onnistuu Facebook Messengerillä yksinkertaisesti painamalla viestiketjun yläkulmassa olevaa videokameran kuvaa. Jää nähtäväksi koska samainen ominaisuus löytää tiensä WhatsAppiin.

Skype on ollut de facto -videopuhelusovellus tietokoneilla. On mielenkiintoista seurata nouseeko Facebook Messenger samanlaiseen asemaan mobiilissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.