Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tatuoinnit aiheuttavat ongelmia Apple Watchille

2
Manu Pitkänen

Tatuoinnit aiheuttavat ongelmia Apple Watchille
Applen tuotelanseeraukset eivät ole mitään ilman kunnon "gate-skandaalia", ei siis ihme että Apple Watchillekin sellainen on löytynyt: Tattoogate. Kyse on käytännössä siitä, että ranteiden lähellä olevat voimakkaat tatuoinnit häiritsevät Apple Watchin optisia sensoreita.

Tatuoinnit häiritsevät käytännössä Apple Watchin kuntoiluun liittyviä ominaisuuksia, kuten aktiivisuuden ja pulssin mittausta. Älykellon alle jäävien tatuointien takia Apple Watch voi myös kuvitella, että se on irrotettu ranteesta, minkä takia käyttäjä joutuu näppäilemään PIN-koodeja harvakseltaan, joten tatuoinnit hankaloittavat myös Apple Payn käyttöä.

Apple on luonnollisesti viilannut optisten sensoreiden algoritmeja niin, että Watchia voidaan käyttää ihonväristä riippumatta. Tatuointien pigmenttien kanssa algoritmit eivät kuitenkaan tule toimeen. Kannattaa siis olla tarkkana jos haaveilet älykellosta ja molemmat ranteesi on tatuoitu.


Asian tiimoilta on virinnyt vilkasta keskustelua Redditissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tonttila
tonttila

2

Viitaten ylläolevaan linkkiin niin yleensähän kultakellojen arvo harvemmin laskee mutta kuinkahan kun sisällä on nopeati vanhenevaa tekniikkaa joka on vuoden kahden päästä vaihtunut uuteen malliin.

Eipä toimis toi minullakaan kun kädet on täynnä kuvaa ranteita myöten mutta toisaalta, en omista applen tuotteita tahi käy lenkillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja