Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kilpailemaan Apple Payn kanssa vuoden toisella puoliskolla

Matti Vähäkainu

Samsung kilpailemaan Apple Payn kanssa vuoden toisella puoliskolla
Samsung on tuomassa oman Samsung Pay -maksujärjestelmänsä markkinoille kuluvan vuoden toisella puoliskolla, kertoo G for Games. Yhtiön elektroniikkapuolen johtaja Park Jin-Young kertoi palvelun ensi alkuun saapuvan markkinoille kotimaassa sekä Yhdysvalloissa.

Loppuviikosta Samsungin tulospuhelussa Park Jin-Young vahvisti, että toisella neljänneksellä Samsung Pay aukeaa Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa, kuten aiemmin oli suunniteltu. Palvelu on tulossa myöhemmin myös muihin maihin, mutta toistaiseksi päätöstä ei ole tehty siitä, että avataanko palvelu jo tämän vuoden puolella kaksikon ulkopuolella.
Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen lisäksi Samsung Payn on kerrottu tulevan useisiin Euroopan maihin sekä Kiinaan. Palvelu toimii muun muassa yhtiön uusilla Galaxy S6 -lippulaivamalleilla.

Samsung esitteli LoopPayn MST- (Magnetic Secure Transmission) ja NFC-teknologioita hyväksikäyttävän maksupalvelunsa Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa maaliskuun alussa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja