Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10 ei ole tulossa puhelimiin kesällä

4
Manu Pitkänen

Windows 10 ei ole tulossa puhelimiin kesällä
Microsoft ei aio julkaista Windows 10:tä ensi kesänä älypuhelimille, uutisoi The Verge. Uusi käyttöjärjestelmä on kuitenkin tulossa saataville tietokoneille ennen koulujen alkamista, aivan kuten aiemmin on ilmoitettukin.

Microsoftilla käyttöjärjestelmäyksikön johdossa työskenteleva Joe Belfiore kertoi medialle, että puhelinversio aiotaan julkaista vasta PC-käyttöjärjestelmän jälkeen. Mobiiliversion julkaisusuunnitelmista ei annettu tämän tarkempia tietoja, mutta turvallisinta lienee valmistautua syyskauden lanseeraukseen.

Vanhoille laitteille päivityksen jakelun alkaminen ottanee tuttuun tyyliin oman aikansa operaattoreiden testien takia.

Laitemyynnin näkökulmasta syksy saattaa olla fiksu julkaisuajankohta: joulusensonkiin päästään mukaan uudella käyttöjärjestelmällä ja uusilla laitteila. Vaarana voi tietysti olla, että uudet iPhonet kaappaavat median sekä kuluttajien huomion Lumioilta.Ennen Windows 10:tä Lumiat ovat saamassa niin sanotun GDR2-päivityksen.

Microsoft kertoi tällä viikolla BUILD-tapahtumassa, että se aikoo mahdollistaa Android- ja iOS-sovellusten porttaamisen sen Windows-laitteille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

TaioJ
TaioJ

1

Jos edes jouluksi ehtii niin on hyvä. Eikö puhelinvertailukin ole johonkin luuriin asentanut previewin. Kai siitä jo pitäisi nähdä miten kesken järjestelmä on.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
wele (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TaioJ:

Jos edes jouluksi ehtii niin on hyvä. Eikö puhelinvertailukin ole johonkin luuriin asentanut previewin. Kai siitä jo pitäisi nähdä miten kesken järjestelmä on.


Muuten hyvä, muttei nykyinen buildi ole majdollinen paras vaan kuten Ms buildissa kertoi, on se raakile jotta saataisiin kehitettyä paremmin palautteen perusteella.

Vastaa
tikte76
tikte76

4

Tulevat uudet lumiat huhujen mukaan Lumia 940/xl 840, 840 xl niin tulee ensin windows 10 mobilella ja se viivästyttää jakoon pistämistä varmaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.