Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n huippupuhelimen pikkuveli on G4c?

Matti Vähäkainu

LG:n huippupuhelimen pikkuveli on G4c?
LG julkaisi nahalla ja huippuspekseillä varustetun G4-lippulaivapuhelimen (kuvassa) ja nyt onkin aika siirtyä huhuilemaan seuraavasta LG-tuotteesta. Luonnollisesti kuiskuttelut siirtyivät heti G4:n sisarmalleihin, kuten hollantilaismyyjän vuotamaan pikkuveljeen.

Myyjän katalogista löytyy LG-H525N-mallinumerolla varustettu laite, jota kutsutaan nimellä LG G4c. Julkaisupäiväksi on merkitty 12. toukokuuta, joka todennäköisesti ei pidä paikkansa, sillä minkäänlaista tietoa puhelimesta ei vielä ole. Edes G4:n julkaisu ei tapahdu näin nopealla aikataululla.

Useimmilta Android-valmistajilta on aiemminkin tullut kompakteja pikkuversioita huippupuhelimista, jotka ovat olleet myös ilmeisen suosittuja. Tällainen voisi hyvinkin olla myös G4:n pikkuveli, sillä G4 ei missään nimessä 5,5 tuuman näytöllään kuulu pienimpiin luureihin.Toistaiseksi kyseessä on kuitenkin vain huhu, jonka toteutuminen paljastunee seuraavien muutaman kuukauden kuluessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.