Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Tämä puhelin saa ensimmäisten joukossa Windows 10:n

1
PuhelinvertailuMicrosoft paljasti Build-konferenssissa, että Windows 10 saapuu ensin tietokoneille ja vasta myöhemmin mobiililaitteille. Lumia-laitteet tulevat todennäköisesti saamaan päivityksen enemmän tai vähemmän porrastetusti, mutta yksi laitteista kuuluu ainakin ensimmäisten joukkoon.

Microsoftin Scandinavian GM Ossi Korpela on paljastanut Mobilsiden.dk:lle, että uusi Lumia 640 on yksi ensimmäisistä laitteista, jotka saavat päivityksen Windows 10:een. Milloin tämä sitten tapahtuu? Valitettavasti Korpela mainitsee vain "myöhemmin tänä vuonna", joten mitään tarkempaa aikataulua ei ole tarjolla.

Mikäli on kuitenkin nyt ostamassa puhelinta, niin tämä uusi ja erittäin kilpailukykyisesti varusteltu ja hinnoiteltu puhelin saa päivitysuutisesta yhden lisäplussan puolelleen.


Lumia 640 on varustettu viiden tuuman 720p-kosketusnäytöllä, Snapdragon 400 -järjestelmäpiirillä, gigatavulla RAM-muistia sekä kahdeksan ja yhden megapikselin kameroilla. Hintaa laitteella on noin 180 euroa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Pitkakoski
Pitkakoski

1

Omalla tavallaan on hienoa, että Windows 10 tulee ensiksi edullisemman hintaluokan laitteelle, eikä tarvitse olla parhaimmalla raudalla varustettua puhelinta. Antaa myös toivoa kohtuuhintaisten Windows-puhelinten jatkosta.

En jaksaisi itse uutista kritisoida, mutta otsikointi on tällä kertaa todella syvällä klikkausten ruinaamisen suossa. Tuskin olisi klikkauksia menetetty, vaikka otsikossa olisi mainittu Lumia 640. En ole innoissani tästä keltaiselta lehdistöltä kopioidusta tavasta ja olisin tämän uutisen jättänyt avaamatta, ellen todella olisi ollut kiinnostunut mikä puhelin päivityksen ensiksi saa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja