Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta lipsahti: Android M on tulossa

Manu Pitkänen

Googlelta lipsahti: Android M on tulossa
Googlen tämänvuotinen I/O-kehittäjätapahtuma järjestetään 28. toukokuuta ja sitä silmällä pitäen hakukonejätti julkaisi tapahtuman tarkemman aikataulun verkossa. Aikataulusta paljastui muun muassa Googlen suunnitelma esitellä uusi Android M -käyttöjärjestelmä.

Uuden Androidin esittely I/O:ssa ei pitäisi tulla oikeastaan kenellekään yllätyksenä – siellä Androidin uusimmat kuulumiset on yleensäkin päivitetty ajan tasalle. Tieto Android M:n esittelystä lipsahti kuitenkin Googlelta vahingossa julkisuuteen Android for Work Update -session kuvauksen kautta. Kuvauksessa Android M:n kerrotaan tuovan Androidin kaikenlaisille työpaikoille.
Muiden sessioiden kuvausten perusteella Google aikoo puhua tilaisuudessa myös Chromecastista ja sille kehitettävistä peleistä, Maan reaaliaikaisesta kuvaamisesta Skyboxin satelliittitekniikan avulla sekä ATAP-ryhmän kehittämistä vempeleistä.

Lisää I/O:n aikataulusta löytyy täältä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja