Huhu: Sony Xperia Z4 Compact ensi viikolla

1
Aleksi Kauhanen

Huhu: Sony julkistamassa uuden luurin ensi viikolla
Sony julkisti uuden lippulaiva puhelimensa Xperia Z4:n viime kuussa, mikä tosin koskee vain Japanin markkinoita.

Ubergizmon uutisoi raportista, jonka mukaan yhtiö valmistautuu julkistamaan Z4 Compactin 13. päivä toukokuuta. Tämä ei tulisi yllätyksenä, kun otetaan huomioon Sonyn viime vuotiset tavat julkaista luureista pienempiä malleja.

Laitteen speksit ovat vielä hämärän peitossa, mutta oletettavasti puhelimen näyttö tulisi olemaan perusmallia pienempi. Muuten ominaisuuksien raportoidaan olevan vastaavia Xperia Z4:n kanssa. Katsasta tulevan Z4:n ominaisuudet täältä.

Mitä mieltä sinä olet? Onko Sony julkistamassa lippulaivatuotteestaan pienemmän mallin näin pian? Kerro se meille kommenteissa!

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
kaivosmies (vahvistamaton)

1

Edelleen odotan sitä z4 music -mallia, joka tuntui parhaalta mahdolliselta jos siirtyisin takaisin kosketusnäyttöpuhelimeen. Kapeamman kuvasuhteen ansiosta luulen sen olevan jokseenkin käytettävä yhdelläkin kädellä ja mahtuu hyvin taskuun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.