>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Kehyksetön" huippuälypuhelin tarjoaa uudenlaisia kosketuseleitä

Valtteri Ahonen

Kehyksetön huippuälypuhelin tarjoaa uudenlaisia kosketuseleitä
Kiinalainen ZTE on julkaissut uudet Nubia Z9 -huippumallit, joiden kiinnostavin yksityiskohta lienee lähes kehyksetön design.

0,8 millimetrin reunus on käytännössä edestä katsottaessa näkymätön. Muotoilun on sanottu jossain määrin muistuttavan muun muassa Galaxy S6:sta. ZTE on päättänyt kuitenkin hyödyntää kehystä mahdollistamalla useita erilaisia eleitä, joilla kehyksen avulla voi esimerkiksi aktivoida kameran.

Puhelimesta on kolme eri varianttia, joista kaikissa on Snapdragon 810 suoritin, 2900 mAh akku, 8 megapikselin etukamera ja 16 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakaimella. Varianttien erot tulevat muun muassa keskusmuistin määrästä ja lisäominaisuuksista kuten sormenjälkilukijasta.

Alla olevat kuvat havainnollistavat uusia kehyksien avulla suoritettavia eleitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.