>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiilikehittäjä eSportista: "Mobiili kasvaa PC:n ohi"

2
Aleksi Kauhanen

Mobiilikehittäjä eSportista: Mobiili kasvaa PC:n ohi
eSports eli kilpapelaaminen on ollut kovassa nosteessa viimeisen viiden vuoden aikana. Turnauksien pelaajamäärät ja voittopotit kasvavat ja lajin tulevaisuus näyttää erittäin kirkkaalta. Kun puhutaan kilpapelaamisesta, mieleen tulee useimmiten PC-pelit, kuten StarCraft, Counter-Strike ja Dota 2.

Mobiilipelien suhteen eSports on vielä alkutekijöissä, mutta uskoa sen kasvuun löytyy. Itse asiassa, jos Super Evil Megacorpin operatiivisen johtajan Kristian Sergerstralen sanoihin on uskomista, kännyköiden eSports tulee ohittamaan konsolit sekä PC:n.

Sergerstrale puhui väitteestään The Guardianille seuraavasti:
"Seuraavan kolmen vuoden päästä tulee olemaan vain 600-700 miljoonaa kotitietokonetta, jotka pystyvät pyörittämään vaatimimpia pc-pelejä, kun taas mobiililaitteita tulee olemaan 2,5-3 miljardia, jotka voivat pyörittää Vainglorya(yhtiön oma peli). Tämän takia kosketusnäyttöpelaamisella on mahdollisuus olla jopa viisi kertaa suositumpaa kuin PC-kilpapelaaminen/i>Mitä mieltä sinä olet miehen puheista? Kerro se meille kommenteissa!

EDIT: Korjattu miljardit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Hyperion98
Hyperion98

1

Lainaus:

2.5-3 biljoonaa

Hei vähän nyt huolellisuutta. Billion on suomeksi miljardi, ei biljoona

Muuten epäilen koko mobiili esports-juttua kokonaan; ei koskaan tule saavuttamaan suosiota pelityyppien takia, harvemmin puhelimella pelataan mitään vakavaa

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

Mitä nykymaailmassa miellämme kännykkänä ei tule koskaan olemaan eSports-laite. Niin pelitarjonta, ohjattavuus yms ovat aivan liian alkeellisella tasolla.
Myös pelitottumukset ovat aivan eri tasolla. Kännykällä pelataan lyhyitä sessioita, kun taas konsolilla tai PC:llä tuo sessio on huomattavasti pidempi.
Käsikonsolimarkkinoilla ainoastaan Pokemonilla on tyyliin mitään eSport julkisuutta. Miten puhelimet pärjäisivät tässä kastissa yhtään sen paremmin? Laitekanta ei ole ainoa tekijä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.