Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nvidia luovutti LTE-modeemivalmistuksen

Puhelinvertailu

Nvidia luovutti LTE-modeemivalmistuksen
Modeemien kehittäminen ja valmistaminen ei ole helppoa puuhaa. Erityisesti LTE-modeemien osalta kilpailu on armotonta, ja sen tiedämme Suomessa tietysti Nokian, Renesasin ja Broadcomin kuvioista. Nyt Nvidia on todennut, ettei modeemibisnes ollutkaan heitä varten.

Nvidia on muutamia vuosia yrittänyt laittaa omaa modeemipuolta kuntoon ostettuaan brittiläisen, Icera-nimisen modeemiyhtiön. Nvidialla on tietysti ollut tavoitteena vahvemmin haastaa Qualcomm järjestelmäpiirien osalta. Tämä vaatisi tietysti myös omaa modeemia jos katteet ja kontrollin haluaisi kohdalleen.
Nvidian epäonnistuminen ei ole yllätys ottaen huomioon yhtiön mobiilisirun suosion – tai pikemminkin sen puutteen. Iceran modeemin sisältävää Tegra 4i -järjestelmäpiiriä ei juuri massamarkkinoilla ole näkynyt.

Tämän jälkeenkin LTE-modeemeja valmistavat mm. Qualcomm, Intel, Samsung ja MediaTek, joilla on edelleen jalansija mobiilimarkkinoilla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja