Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Broadcom ei löytänyt ostajaa: Modeemiliiketoiminta loppuu

Manu Pitkänen

Broadcom ei löytänyt ostajaa: Modeemiliiketoiminta loppuu
Yhdysvaltalainen langattomaan viestintään erikoistunut Broadcom aikoo ajaa alas modeemibisneksessä, minkä seurauksena 2500 henkilöä menettää työpaikkansa. Suomessa Broadcomilla on 600 työntekijää, joista 400 sijaitsee Oulussa.

Broadcom kertoi kesäkuun alussa pohtivansa modeemibisneksen myyntiä tai sen lakkauttamista, ellei ostajaa löydy. Paria viikkoa myöhemmin yhtiö aloitti yt-neuvottelut. Liiketoiminta oli vastaavanlaisessa tilanteessa vuosi sitten, jolloin Renesas oli jo lopettamassa modeemien kehityksen, kun Broadcom ilmoitti haluavansa ostaa sen. Japanilainen Renesas osti Nokian modeemit vuonna 2010.Modeemikehityksen lopettamista perusteltiin kovalla kilpailulla. Alaa hallitsee Qualcomm, jonka järjetelmäpiirit ja modeemit löytyvät valtaosasta markkinoilta löytyvistä älypuhelimista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja