Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Galaxy S6 saapui postissa – akku pullistunut räjähdyspisteeseen

3
PuhelinvertailuKuten aiemmin kerroimme, lähes kaikki puhelinjulkaisut ovat tavalla tai toisella ongelmien riivaamia. Näin on ollut myös verrattain onnistuneen Galaxy S6:n julkaisun. Nyt yhdelle huippupuhelinta odottavalle innokkaalle asiakkaalle on saapunut miltei räjähtänyt Galaxy.
Aika ajoin julkisuuteen nousee tapaus, jossa puhelimen akku on räjähtänyt. Vaikka se on hyvinkin mahdollista, niin se on erittäin, erittäin harvinaista. Varsinaista puhelimen ulkopuolista vahinkoa ne tekevät vielä harvemmin.

Vahinkoa ei ole tässäkään tapauksessa tullut muuta kuin puhelimelle itselleen, joka on pullistunut kuin olisi odottamassa suvulle jatkoa. Väitteiden mukaan korealaishenkilölle postissa saapunut puhelin piti olla uusi.

Akku on kuvien mukaan paisunut niin paljon, että se on puristanut irti sekä lasisen takakannen että näytön. Luonnollisesti puhelin ei enää käynnistynyt.

Lisää todisteita tai kuvia ei ole tarjolla, mutta tarina kertoo, että puhelin vaihdettiin heti uuteen ja toimivaan. Todennäköisesti kyseessä on vain yksittäistapaus eikä huolta epidemiasta ole.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (3)

Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Onko toi sun mielestä sitten jollain tavalla normaalia uudessa puhelimessa?

Uudetkin akut voi paisua virheen takia. Ei mitään uutta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja