Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastuksia Motorolan seuraavan lippulaivan kamerasta

1
Puhelinvertailu

Motorola valmistelee parhaillaan lippulaivamalli Moto X:n kolmannen version julkaisua. Uusi Moto X julkaistaan todennäköisesti vasta ensi syksynä, mutta tiedot laitteesta alkavat jo vuotaa verkkoon.

Viimeksi Motorola esitteli lippulaivansa syyskuussa, joka on mahdollisesti myös tällä kertaa aikataulu. Laittesta vuoti hiljattain laitetietoja ja uusimmat huhut kertovat myös kameran spekseistä.

Aiemmin tällä viikolla vuotaneiden tietojen mukaan kolmannen sukupolven Moto X on varustettu 5,2 tuuman QHD-kosketusnäytöllä, Snapdragon 808 -järjestelmäpiirillä sekä 16 megapikselin kameralla. Tänään uudet tiedot STJS Gadgetsiltä kertovat, että kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella, kuten yhtiön valmistaman Nexus 6:n kamera.

Kuvanvakaimen lisäksi kamera pystyy ottamaan 4K-videota sekä HD 720p -videota 240fps nopeudella, joka 30fps kehysnopeudella toimii 8-kertaisena hidastuksena. Laitteen etukamerassa megapikseleitä on viisi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

toope
toope

1

Motorolan uusi aluevaltaus. Alkavat rakentamaan laivoja, lippulaivoja. Kamera on tärkeä myös laivassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja