Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Conan ratkaisi Apple Watchin tatuointiongelman

PuhelinvertailuKuten tiedämme, Apple Watchilla on ongelmia tunnistaa pulssi tatuoidun ihon läpi. Optiset sensorit eivät välttämättä toimi, jos välissä on tatuoitua ihoa.
Apple on vahvistanut ongelman ja jotkut ovat kerenneet julistaa ongelmasta jo ikioman #tattoogaten. Omenayhtiö on saanut tietysti niskaansa lokaa, mutta pääasiassa asialla on hauskuuteltu kevyemmin. Pientä pilkkaa soppaan lisää tietysti Conan O'Brienin Team Coco, joka on julkaissut videolla ratkaisun ongelmaan.

Ja ratkaisu on irto käsi nimeltä Apple Watch Hand. Irtokäsi mittaa titaanisauvan välityksellä tarkasti lämpötilan ja pulssin. Apple Watch Handiä esitellään tilanteessa kuin tilanteessa ja hintakin on vain $499.

Ongelmaan muuten ei ole tiettävästi vielä esitetty aitoa ratkaisua Applen toimesta. Ongelma ei koske myöskään ainoastaan pulssia, vaan älykello käyttää sensoreita esimerkiksi tunnistamaan onko laite kädessä. Mikäli laite luulee olevansa pois kädestä, eivät esimerkiksi ilmoitukset tule kelloon.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja