Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: LG valmistamassa 5,2-tuumaista Nexus-puhelinta

Valtteri Ahonen

Huhu: LG valmistamassa 5,2-tuumaista Nexus-puhelinta
Edellisestä Googlen Nexus-puhelimesta alkaa olla sen verran aikaa, että huhumyllyt seuraavista malleista käynnistyvät.

Toistaiseksi ainakin Huawein on arveltu olevan vahva kandidaatti seuraavan Nexus-puhelimen, eli Googlen niin sanotun Android-referenssilaitteen valmistajaksi.

Huawein puhelimesta odotetaan puhlettiluokan laitetta, eli melko suurinäyttöistä, mutta uusien huhujen mukaan LG saattaisi olla valmistelemassa samaan aikaan myös pienempää vaihtoehtoa, kirjoittaa TehcnoBuffalo, jonka lähteenä toimii Android Policen perustaja Artem Russakovskii. Toisessa Nexuksessa olisi 5,2" näyttö ja se olisi käytännössä seuraaja niin ikään LG:n valmistamalle Nexus 5:lle.Jälleen on kuitenkin syytä muistuttaa, että kyseessä on vain huhu, eikä mitään varmaa tai virallista tietoa aiheesta ole saatavilla.

Googlen Nexus-puhelimia on valmistettu eri yhteistyökumppaneiden toimesta jo lähes Androidin alusta saakka. Niissä Android-versio on mahdollisimman "puhdas", eli valmistaja ei ole muokannut ohjelmistoa. Nexus-laitteiden etuna on nopea päivittyminen, kun valmistajien muokkauksia ei tarvitse odotella. Uutiskuvassa olevan Nexus 6:n on valmistanut nykyisin Lenovon omistuksessa oleva Motorola.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja