Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Nexus-puhelin Kiinasta, mutta mukana myös Samsungia?

1
Matti Vähäkainu

Tuleva Nexus-puhelin Kiinasta, mutta mukana myös Samsungia?
Huhut Kiinasta kertovat, että seuraava Googlen Nexus-puhelin valmistettaisiin Huawein toimesta. Huawei on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista matkapuhelinvalmistajista ja kilpailee kolmossijasta yhdessä niin ikään kiinalaisen Lenovon kanssa. Edellisen Nexus-puhelimen (Nexus 6) valmisti Motorola, jonka nykyisin omistaa Lenovo.

Kiinalaisvuodon tietojen mukaan Huawein valmistama Nexus-laite pitäisi sisällään myös korealaista huipputekniikkaa, sillä näytöksi on mainittu Samsungin valmistama QHD-resoluution AMOLED-kosketusnäyttö.

Huawei itse uskoo Full HD -näyttöjen olevan riittäviä huippulaitteissaan. Uutuuslaite Huawei P8:n (kuvassa) tekniikkaa ei siis nähdä, mutta kenties muotoilussa on enemmän yhteistä.

Mikä kummaa, niin laitteessa ei olisi vuodon mukaan Huawein omaa Kirin-järjestelmäpiiriä, vaan kilpailevan Qualcommin Snapdragon 810. Niinpä tuleva Nexus ei esittele kovinkaan pitkälti Huawein näkemystä huippupuhelimesta, vaan toimii perinteisempänä sopimusvalmistajana, joka ei myöskään ole yhtiölle uutta.


GizmoChina on aiemminkin kertonut huhuista, joiden mukaan Huawei olisi seuraava Nexus-valmistaja. Motorolan lisäksi Nexus-puhelimia on valmistanut HTC, Samsung ja LG.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
gizchinaeigizmochina (vahvistamaton)

1

EI KOSKAAN pidä sekoittaa uutislähteenä gizchina.com:ia ja gizmochina.com:ia, gizmochinan uutisointi on alusta asti ollut täyttä lööperiä (perustettiin matkimaan gizchinaa, mutta vailla kunnon dataa), kun alkuperäinen gizchina on keskittynyt todellisuuspohjiin. Nyt kun lähde on mikä on, niin koko höpöuutinen on jo niin tuulesta temmastua materiaalia, että tukka pois. Pahinta on se, että täällä Suomessa Gizmochinan "uutisointia" käytetään lähteenä uutisoinnissa. Voihan se olla, että puhelinvertailun uutisoijat ovat ihan pihalla näiden kahden eri uutislähteiden eroista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja