Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavasta iPhonesta tihkuu tietoja: Uusi kosketusnäyttö ja 12 megapikselin kamera

Manu Pitkänen

Seuraavasta iPhonesta tihkuu tietoja: Uusi kosketusnäyttö ja 12 megapikselin kamera
Applen odotetaan julkaisevan ensi syksynä uuden iPhonen, joten kesän lähestyessä alkavat puheet uuden mallin teknisistä ominaisuuksista voimistua. Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo avasi pelin väittämällä tuoreessa arviossaan, että iPhone 6s:ssä olisi paineherkkä Force Touch -kosketusnäyttö, kaksi gigatavua keskusmuistia, 12 megapikselin kamera ja uusi punakultainen värivaihtoehto.

Kameran kennon tarkkuutta lukuun ottamatta Kuon väittämistä ominaisuuksista on liikkunut jo aiemmin huhuja tai valistuneita arvauksia. Esimerkiksi Wall Street Journal uutisoi maaliskuussa, että seuraavaan iPhoneen olisi tulossa Force Touch -kosketusnäyttö ja "vaaleanpunainen" värivaihtoehto (jolla ehkä tarkoitettiin punakultaa).

Kuon mukaan iPhoneen olisi lisätty uusi mikrofoni kaiuttimen (jutusta ei ilmene kumman kaiuttimen) lähelle. Puhelimesta löytyy jo mikrofonit kameran ja pohjan kaiuttimen vierestä. Pakettiin kuuluu myös kuulemma parannettu Touch ID -sormenjälkilukija. 5,5-tuumaiseen Plus-malliin voi tulla safiirista valmistettu näyttösuoja.Analyytikkojen veikkausten luotettavuus on yleensä hevosmiesten tietotoimiston tasolla, joten kovin vakavasti niitä ei kannata ottaa. Kuon historiasta löytyy kuitenkin monia nappiin menneitä veikkauksia, muun muassa kullasta valmistetut Apple Watchit ja NFC:llä varustetut iPhone 6:t.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.