Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin uusin haastaja keskittyy tietoturvaan

2
Manu Pitkänen

WhatsAppin uusin haastaja keskittyy tietoturvaan
BitTorrent on julkaissut viime kesästä lähtien kehityksessä olleen Bleep-pikaviestipalvelun. Windowsille, Macille, iOS:lle ja Androidille julkaistussa sovelluksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tietoturvaan.

P2P-tekniikalla toimivassa Bleepissä kaikki viestit tallennetaan ainoastaan paikalliseen muistiin eli palvelu itse ei säilö lähettämiäsi tai vastaanottamiasi viestejä. Lisäksi sen käyttöönotossa ei kysytä lainkaan henkilökohtaisia tietoja, sinun pitää vain keksiä itsellesi sopiva nimimerkki. Aikaisemmin BitTorrent Chatina tunnetussa palvelussa on myös niin sanottu Whisper-ominaisuus, joka poistaa viestit pian niiden lukemisen jälkeen. Whisper sisältää myös perustason ruutukaappaussuojauksen.

Ohjelmaa on testattu Windowsilla viime kesästä lähtien ja syksyllä siitä julkaistiin alpha-versio Androidille ja OS X:lle. BitTorrent päätti hypätä kokonaan beta-vaiheen yli ja julkaisi valmiin sovelluksen edellä mainittujen alustojen lisäksi myös iOS:lle.

Bleepin käyttö on ilmaista ja tekstiviestin lisäksi sillä voi tehdä äänipuheluita. Sovellus löytyy App Storesta ja Google Playstä. Tietokoneelle Bleepin voi ladata ohjelman verkkosivuilta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

arcanix
arcanix

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jariotus:

No miksi sitä ei sitten saa Winukan Lumia luuriin ????

Varmaan sen takia miksei mitään muitakaan ohjelmia tehdä wp:lle, n. 3% markkinaosuuden vuoksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.