>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yllättävä ilmiö: Kiinalaiset innostuivat erilaisesta tavasta käyttää iPhonea

3
Puhelinvertailu

Yllättävä ilmiö: Kiinalaiset innostuivat erilaisesta tavasta käyttää iPhonea
Business Insiderin toimittaja Gus Lubin törmäsi New Yorkissa kiinalaiseen turistiin ja huomasi hänen käyttävän iPhonea hyvin eri tavalla kuin useimmat amerikkalaiset: turisti oli aktivoinut AssistiveTouch-ominaisuuden, joka tuo puhelimen näytölle "kelluvan" monitoiminäppäimen, jonka avulla pääsee nopeasti käsiksi yleisimpiin hallintaominaisuuksiin.

Turistia haastatellut Lubin sai selville, että ominaisuuden käyttö on Kiinassa hyvin yleistä ja turistin tuttavapiirissä kaikki käyttävät kyseistä ominaisuutta iPhonella.

AssistiveTouch on tarkoitettu ensisijaisesti sellaisille ihmisille, joiden sormien liikkuvuus on tavallista rajoittuneempi tai he eivät pysty tekemään kahta tai useampaa sormea vaativia eleitä. Lisäpainikkeen voi siirtää mihin tahansa kohtaa näyttöä ja sen kautta pääsee käsiksi esimerkiksi ilmoituskeskykseen ja kotinäppäimeen.Kiinalaisten keskuudessa AssistiveTouchia käytetään kuitenkin aivan muusta syystä. Lubin ehdottaa "googlettamisen" perusteella syyksi Aasiassa levinnyttä legendaa, jonka mukaan iPhonen kotinäppäin olisi hyvin hauras ja se menisi helposti rikki liiallisen käytön seurauksena. Näppäimen korjaus on kallista, minkä takia monet ovat päätyneet AssistiveTouchin, joka mahdollistaa kotinäppäimen suoritteiden tekemisen virtuaalisen painikkeen avulla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

keijo123
keijo123

2

Tuo nappijuttu on ihan totta, mutta vain 4 ja 4s malleissa. Muissa en ole tavannut että olisi hajoillut kovin paljoa. Itse nappihan ei kiinassa maksa kuin 1-3e, mutta vaihto on suht vittuimaista kun pitää purkaa koko puhelin että saa sen fiksattua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keijo123:

Tuo nappijuttu on ihan totta, mutta vain 4 ja 4s malleissa. Muissa en ole tavannut että olisi hajoillut kovin paljoa. Itse nappihan ei kiinassa maksa kuin 1-3e, mutta vaihto on suht vittuimaista kun pitää purkaa koko puhelin että saa sen fiksattua.

Ja sitä aikaisemmat versiot taisivat olla Kiinassa vielä melko harvinaisia. Ihan relevantti juttu siis. Maksaahan moni automerkki yhdestä laadullisesti epäonnistuneesta tuotteestaan vuosia brändi"sakkoa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.