Applella avoimia työpaikkoja Suomessa: Hakusessa ohjelmistoinsinööri

Manu Pitkänen

Applella avoimia työpaikkoja Suomessa: Hakusessa ohjelmistoinsinööri
Apple on julkaissut eilisen ja tämän päivän aikana kolme uutta ilmoitusta avoimista työpaikoista Suomessa. Yhtiön rekrytointisivustolta löytyy myös neljäs jo helmikuussa julkaistu myyntiedustajan paikka.

Julkaistuista uusista työpaikkailmoituksista kaksi liittyy myyntitehtäviin Suomessa (Commercial Sales Manager ja System Engineer), aivan kuten helmikuussakin julkaistu ilmoituskin. Apple haki myyntiedustajaa myös viime vuoden lopulla pian sen jälkeen kun ifoAppleStore julkaisi uutisen, jonka mukaan Apple suunnittelisi omaa myymälää Suomeen.

Apple hakee Suomessa myös grafiikkarajapintoihin ja etenkin OpenCL:ään erikoistunutta ohjelmistoinsinööriä. Applella ei ole tuotekehitysyksikköä Suomessa, joten se ei kovin usein rekrytoikaan Suomessa insinöörejä. Suomalaisia insinöörejä toki työskentelee Applella, mutta heidän työpaikka sijaitsee yleensä Yhdysvalloissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.