Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian matopelin kehittäjältä uusi mobiilipeli

Manu Pitkänen

Nokian matopelin kehittäjältä uusi mobiilipeli
Turkulainen pelistudio Rumilus Design on julkaissut nykyaikaan päivitetyn version legendaarisesta matopelistä iOS:lle, Androidille ja Windows Phonelle.

Erilaisia matopelivariaatioita on tietysti löytynyt sovelluskaupoista jo aikaisemminkin, mutta Rumilus Designin pelistä tekee erityisen se, että pelin kehitykseen on ottanut osaa Nokian matkapuhelimissa käytetyn matopelin kehittäjä Taneli Armanto.

Rumilus Designin luoma Snake Rewind -peli on esikuvaansa verrattuna selvästi näyttävämpi erilaisten grafiikoiden, efektien ja äänien ansiosta. Uudesta versioinnista löytyy myös erilaisia booster-tehosteita, minkä lisäksi matoa voi peruuttaa törmäyksen jälkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja