Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung sulkee Wallet-virtuaalilompakon

Matti Vähäkainu

Samsung sulkee Wallet-virtuaalilompakon
Samsung on lähettänyt sen Wallet-palvelun käyttäjille viestin, jossa se tiedottaa palvelun sulkemisesta, kertoo SamMobile. Samsung parhaillaan valmistelee Pay-palvelun käynnistystä.

Samsung Wallet palvelu sulkeutuu kaikille käyttäjille lähetetyn sähköpostin mukaan 30. kesäkuuta. Puolestaan uusi maksupalvelu Samsung Pay aukeaa huhujen mukaan Yhdysvalloissa ja Koreassa syyskuussa.

Samsung esitteli Samsung Pay -maksupalvelun 1. maaliskuuta yhdessä uusien lippulaivapuhelimien Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen kanssa. Maksupalvelu on suora vastaus Applen vastaavalle Apple Pay -palvelulle.

Applen palvelun tavoin sovellus yhdistää puhelimen NFC-teknologiaa käyttäen maksupäätteeseen, mutta Samsungin palvelu toimii myös yhteistyössä vanhempien magneettisten maksupäätteiden kanssa. Molemmat hyväksikäyttävät uutuuslaitteiden sormenjälkilukijoita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja