Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Moto G on suuri speksiharppaus edeltäjästä?

2
Puhelinvertailu

Motorolan väitetään valmistelevan uutta Moto G -mallia tälle vuodelle. Huippusuositut Moto G -mallit ovat nyt kahtena vuotena valloittaneet Android-käyttäjien sydämet, mutta tälle vuodelle saattaa olla tarjolla vielä paljon parempaa, kertoo BGR.

Moto G on Android-valmistajien kenties paras vastaus edullisille Lumia-älypuhelimille. Korkeintaan muutaman sadan hintaiset älypuhelimet ovat myyneet hyvin Microsoftin alustalla ja samaan rakoon iski Motorola. Nyt kiinalaisen Lenovon omistamana Motorola kehittää kolmannen sukupolven Moto G -laitetta.

Laite on bongattu Flipkartin sivustolla, mutta tuo vuoto ei paljastanut muuta kuin mallinumeron ja 8 gigatavun tallennustilan. Huhut kuitenkin kertovat, että laitteessa saattaisi olla edeltäjiä merkittävästi parempaa tekniikkaa.

Huhuspeksit kertovat peräti 5 tai 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöstä, kahdesta gigatavusta RAM-muistia, Qualcommin keskiluokan Snapdragon 610 -piiristä sekä LTE-yhteyksistä. Aiemmista Moto G -malleista on löytynyt vain 720p-näyttö, gigatavu muistia sekä Qualcommin heikompaa 400-sarjaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
erkkaperkka (vahvistamaton)

1

En näe suurta näyttöä parannuksena, mutta Android tosiaan vaatii RAMia 2-3 gigatavua että sillä voi tehdä mitään. Nopeampi prossu tietenkin on plussaa mikäli akku kestää muutaman päivän.

Vastaa
Juha2U
Juha2U

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti erkkaperkka:

En näe suurta näyttöä parannuksena, mutta Android tosiaan vaatii RAMia 2-3 gigatavua että sillä voi tehdä mitään. Nopeampi prossu tietenkin on plussaa mikäli akku kestää muutaman päivän.

Höpö höpö, Jelly Beansin jälkeen kaikki Android versiot on toimineet hyvin 1GB muistilla. Lollipop jopa512MB jos ei käytä raskaita sovelluksia.

Odotan erittäin mielenkiinnolla tuota uutta Moto G-mallia. Alkuperäinen Moto G räjäytti alle 200€ puhelinten markkinat kun tuli markkinoille ja on vieläkin erittäin toimiva puhelin, mitä nyt kamera oli vähän heikko jos enemmän tarvitsi. Some käyttöön sekin oli ok.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.