Uusi Moto G on suuri speksiharppaus edeltäjästä?

2
Puhelinvertailu

Motorolan väitetään valmistelevan uutta Moto G -mallia tälle vuodelle. Huippusuositut Moto G -mallit ovat nyt kahtena vuotena valloittaneet Android-käyttäjien sydämet, mutta tälle vuodelle saattaa olla tarjolla vielä paljon parempaa, kertoo BGR.

Moto G on Android-valmistajien kenties paras vastaus edullisille Lumia-älypuhelimille. Korkeintaan muutaman sadan hintaiset älypuhelimet ovat myyneet hyvin Microsoftin alustalla ja samaan rakoon iski Motorola. Nyt kiinalaisen Lenovon omistamana Motorola kehittää kolmannen sukupolven Moto G -laitetta.

Laite on bongattu Flipkartin sivustolla, mutta tuo vuoto ei paljastanut muuta kuin mallinumeron ja 8 gigatavun tallennustilan. Huhut kuitenkin kertovat, että laitteessa saattaisi olla edeltäjiä merkittävästi parempaa tekniikkaa.

Huhuspeksit kertovat peräti 5 tai 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöstä, kahdesta gigatavusta RAM-muistia, Qualcommin keskiluokan Snapdragon 610 -piiristä sekä LTE-yhteyksistä. Aiemmista Moto G -malleista on löytynyt vain 720p-näyttö, gigatavu muistia sekä Qualcommin heikompaa 400-sarjaa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
169 € DNA
199 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Sony Xperia 10 IV – hinta laskenut -19%

Sony Xperia 10 IV
329 € Proshop
399 € Hobby Hall
447 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
erkkaperkka (vahvistamaton)

1

En näe suurta näyttöä parannuksena, mutta Android tosiaan vaatii RAMia 2-3 gigatavua että sillä voi tehdä mitään. Nopeampi prossu tietenkin on plussaa mikäli akku kestää muutaman päivän.

Vastaa
Juha2U
Juha2U

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti erkkaperkka:

En näe suurta näyttöä parannuksena, mutta Android tosiaan vaatii RAMia 2-3 gigatavua että sillä voi tehdä mitään. Nopeampi prossu tietenkin on plussaa mikäli akku kestää muutaman päivän.

Höpö höpö, Jelly Beansin jälkeen kaikki Android versiot on toimineet hyvin 1GB muistilla. Lollipop jopa512MB jos ei käytä raskaita sovelluksia.

Odotan erittäin mielenkiinnolla tuota uutta Moto G-mallia. Alkuperäinen Moto G räjäytti alle 200€ puhelinten markkinat kun tuli markkinoille ja on vieläkin erittäin toimiva puhelin, mitä nyt kamera oli vähän heikko jos enemmän tarvitsi. Some käyttöön sekin oli ok.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.