Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft lupaa: Windows 10:ssä päivitykset tulevat ajallaan

2
Manu Pitkänen

Microsoft lupaa: Windows 10:ssä päivitykset tulevat ajallaan
Windows 10:n myötä Microsoft aikoo ottaa isännän roolin puhelimille julkaistavissa käyttöjärjestelmäpäivityksissä. Käytännössä Microsoft tulee jatkossa päättämään itse koska päivitys tulee julkisesti saataville.

Operaattorit (etenkin Yhdysvalloissa) ovat olleet todella haluttomia testaamaan Windows Phone -puhelimien ohjelmistopäivityksiä, minkä takia päivitysten saatavuus on viivästynyt ja eri operaattoreiden myymille samoille puhelinmalleille päivitykset ovat tulleet tarjolle hyvin eri aikaan. Microsoft haluaa korjata tämän ongelman määräämällä itse koska päivitykset julkaistaan ja koska ei.

Operaattoreita ei sysätä kokonaan ulkopuolelle, vaan ne ovat edelleen mukana testausketjussa, mutta päätösvalta on Microsoftilla. Malli muistuttaa Applen käyttämää taktiikkaa, jossa käytännössä kaikille laitteilel julkaistaan päivitykset samaan aikaan.

Päivitysten julkaisun hitaus jättää tietysti loppukäyttäjille pahan maun suuhun, mikä ei ole Microsoftillekaan eduksi pidemmällä aikavälillä. Applemaisella lähestymistavalla Microsoft voi erottautua edukseen esimerkiksi Androideista.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Onpas muut valmistajat applea jäljessä!

Ymmärsitkö muita sanoja artikkelista kuin Applen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.