HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi versioon v1.072 - parempi Material Design -tuki, bugikorjauksia

6
Petteri Pyyny

Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi - Ainoa uutissovellus mitä enää käytän
Pistimme tänään jakeluun uusimman version HIGH.FI Uutisvahdista Androidille. Uusin versio parantaa entisestään sovelluksen ns. material design -tukea, tuomalla mm. tilapalkkien piilotuksen käyttöön kaikkiin sovelluksen näkymiin. Samalla myös käytetyt kirjastot muuttuivat hieman ja mm. juurikin edellämainittu palkkien piilotus vierittäessä pitäisi toimia nyt sulavammin.

Uusi versio eli v1.072 löytyy täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Samalla korjasimme sovelluksesta kasan pienempiä bugeja ja vaihdoimme kehitysalustan Android Studioon. Sovelluksemme on nyt ollut yleisessä jakelussa reilun kahdeksan kuukauden ajan ja saamamme palaute sekä latausmäärät ovat olleet erittäin rohkaisevia: käyttäjien antamien arvioiden keskiarvo on tätä kirjoittaessa 4.13/5.00, peitoten käytännössä kaikki muut kotimaiset uutissovellukset. Latausmäärät lähenevät pikkuhiljaa 15'000 latauksen rajaa ja toivommekin, että 20'000 latauksen merkkipaalu saavutetaan ennen sovelluksen 1v synttäreitä."Tähän astisista kokeilluista PARAS"
-Raimo Nieminen


Sovellus on myös kiitettävän suosittu ulkomailla, etenkin Italiassa sovellusta käytetään varsin ahkerasti, vaikka lähdevalikoima onkin vielä saapasmaassa hieman rajallinen.

"Tärkein sovellus omassa käytössäni
heti sähköpostin, selaimen ja pikaviestinsovellusten jälkeen."

-Eetu Mattila


Olemme saaneet valtavan määrän kehitysehdotuksia, lähdetoiveita ja yleistä palautetta viimeisten kuukausien aikana sovelluksen suhteen. Niistä suurkiitos lähettäneille - olemme korjanneet löydettyjä bugeja sekä poistaneet ja lisänneet uutislähteitä toiveidenne mukaan. Kaiken kaikkiaan olemme pyrkineet tekemään sovellusta ja palveluamme yhdessä käyttäjiemme kanssa, josta uskommekin hyvien arvostelujemme pitkälti johtuvan. Pienetkin arjessa ärsyttävät bugit turhauttavat helposti, mutta kehittäjät itse eivät niitä välttämättä huomaa - ja tässä onkin aktiivisen käyttäjäkunnan vahvuus.

"Huippu!!!"
-Juuso Räsänen


Kehitysideoiden lista on pitkä, mutta uusia ideoita ja toiveita otetaan edelleenkin vastaan, vaikkapa palautelomakkeemme kautta.

Ja vielä se latauslinkki kertaalleen:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -23%

Oppo A78 (5G)
199 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

Samsung Galaxy S23+ – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy S23+
699 € Elisa
799 € Power
799 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 899 €

Oppo Reno 8 Pro – hinta laskenut -22%

Oppo Reno 8 Pro
412 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 525 €

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
sorpus (vahvistamaton)

2

Miksi androidpäivitys pitäis tulla windowsphonelle?

Muutenkin uutiset kivempi lukea selaimella.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Onko tästä jo iOS -versiota olemassa? Kyselin jokunen kuukausi sitten ns. kännissä ja läpällä apikeyn perään, mutta en saanut siihen mitään vastausta. Ei sillä, että olisi kauheasti vapaa-aikaakaan ollut. Kesällä ehkä olisi :)

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Onko tästä jo iOS -versiota olemassa? Kyselin jokunen kuukausi sitten ns. kännissä ja läpällä apikeyn perään, mutta en saanut siihen mitään vastausta. Ei sillä, että olisi kauheasti vapaa-aikaakaan ollut. Kesällä ehkä olisi :)

Hm, onkohan mennyt ohi/kadonnut pyyntö, olemme muistaakseni kaikkiin API-avaimen pyyntöihin kyllä vastanneet. Pistä uusiksi palautelomakkeen kautta, niin heitetään avaimet.

Ja ei, ei ole iOS-clienttia vielä(kään), eli siitä vaan vääntämään. Ja mikään ei estä tekemästä meidän Android-sovelluksellekaan kilpailijaa, samaa APIa käyttäen. Ideana kuitenkin luoda trendikkäästi "ekosysteemi" ennemmin kuin mustasukkaisesti kytätä olan yli :-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ID30895699 (vahvistamaton)

5

MUUTKIN KUIN TIETOLIIKENNEINSINÖÖRIT OVAT KIINNOSTUNEITA TEKNIIKAN HIENOUKSISTA .

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ID30895699 (vahvistamaton)

6

MUUTKIN KUIN TIETOLIIKENNEINSINÖÖRIT OVAT KIINNOSTUNEITA TEKNIIKAN HIENOUKSISTA .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.