Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ärsytys vai mahtavuutta: Facebook Messengeriin tulossa pelejä

Valtteri Ahonen

Ärsytys vai mahtavuutta: Facebook Messengeriin tulossa pelejä
Facebook on osittain onnistunut Messengerinsä kanssa hyvin. Supersuosittu chat-ominaisuus on saatu siirrettyä tietokoneiden näytöiltä puhelimiin ja sen käyttö on kohtuullisen aktiivistia, kertoo 600 miljoonan käyttäjän joukko. Toisaalta sillä voisi kuitenkin mennä myös paljon paremmin.

Kuinka moni on huomannut, että Facebook Messengeriin voi asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia, joilla voi lähettää keskustelukumppanille esimerkiksi animoituja GIF-kuvia tai lisätä omaan kuvaansa viikset? Facebook on avannut alustaansa ulkopuolisille kehittäjille Messenger Platformin muodossa enemmän kuin monet kilpailijat, ja kehittäjät ovat tarttuneetkin tilaisuuteen kohtuullisesti, mutta käyttäjät eivät ole ottaneet ominaisuuksia omikseen aivan toivotulla tahdilla. Kehittäjiltä saadun palautteen perusteella Messenger-sovellusten on ollut erittäin vaikea kasvattaa käyttäjäkuntaansa.
Nyt Facebook on alkanut aktiiviset nevottelut eri kehittäjien kanssa pelien tuomiseksi Messengeriin. Yhtiö uskoo, että hiukan raskaamaat ja enemmän rahavirtoja generoivat sovellukset voisivat herättää suurempaa kiinnostusta, kirjoittaa The Information. Mitään aikarajoja pelien tulolle yhtiö ei ole vielä asettanut.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja