Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft on mukana Nokian HERE-karttojen tarjouskilpailussa

Manu Pitkänen

Microsoft on mukana Nokian HERE-karttojen tarjouskilpailussa
Rintamalinjat Nokian HERE-karttojen tarjouskilvassa alkavat selviytyä. Paikkatietopalvelua havittelee yksittäisten ostajien sijaan muutamat ostajaryhmittymät.

Bloombergin tietojen mukaan kyytipalveluyritys Uber olisi kimpassa Kiinan suurimman Internet-hakukoneen (Baidu) ja Apax Partners -pääomasijoitusyhtiön kanssa. Saksalaiset autovalmistajat BMW, Audi ja Daimler ovat ilmeisesti myös mukana tässä liittoumassa.

Kilpailevaa ostotarjousta ovat laatineet kiinalainen verkko- ja mobiilipalveluyritys Tencent Holdings, karttayhtiö NavInfo ja ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö EQT Partners, joka osti taannoin Nokialta Vertu-luksuspuhelimet. HEREä havittelee myös Microsoft, joka on lupautunut mukaan vähemmistöosuudella kolmen pääomasijoitusyhtiön tarjoukseen.

Seuraava tarjouskierros käydään Bloombergin mukaan parin viikon päästä.

Nokian tiedusteluista huolimatta Applen kiinnostus ei näytä heränneen, sillä hollantilainen TomTom kertoi uusineensa karttasopimuksen Applen kanssa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.