Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin suunnitteilla täysin uusi ominaisuus

3
Manu Pitkänen

WhatsAppiin suunnitteilla täysin uusi ominaisuus
Facebook esitteli keväällä F8-kehittäjätapahtumassa uuden Businesses on Messenger -hankkeen, jonka avulla yritykset voivat hoitaa esimerkiksi verkkokauppatilauksiin liittyvää asiakaspalvelua Facebook Messenger -pikaviestipalvelun kautta. Sama ominaisuus voidaan ottaa käyttöön myös WhatsAppissa.

Facebookin talousjohtaja David Wehnerin mukaan Business-to-Consumer-viestinnästä löytyy suurta hyödyntämätöntä potentiaalia yhtiölle, mitä voidaan yrittää hyödyntää myös WhatsAppin tapauksessa. Wehnerin mukaan kyse on kuitenkin pidemmän aikavälin asiasta, eli ominaisuutta ei ole tulossa WhatsAppiin ihan lähiaikoina. Facebook haluaa kerätä ensin kokemuksia Facebook Messengerin kautta.
Pelkistetysti voisi sanoa, että Businesses on Messengerin ajatuksena on korvata verkkokauppojen lähettämät vahvistus- ja lähetysviestit Messenger-pikaviesteillä. Käyttäjät voivat myös seurata pikaviestipalvelun välityksellä pakettien kulkua varastolta kotiovelle, tehdä muutoksia tilauksiin ja hoitaa muita asiakaspalvelukyselyitä Messengerin kautta.

Kommentit (3)

muppis
muppis

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Ai että kohta pitää olla Facebook tili että voi tehdä tilauksia.

Jos tähän menee, niin eipä tartte sellaisesta kaupasta sitten enää tilata.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Ai että kohta pitää olla Facebook tili että voi tehdä tilauksia.

Tokkopa, mutta väitän, että pikaviestinten lähettämät push notifikaatiot seurataan tarkemmin käyttäjien osalta kuin esim. ilmoitukset uusista sähköposteista nykyisin. Eli tavallaan ihan looginen askel - korvaa tekstarit, jotka alkavatkin olemaan pikkuhiljaa lähinnä juuri em. tarkoitukseen käytössä, kun ihmisten välinen kommunikaatio siirtyy pikaviestimiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja