Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MixRadio julkaistiin iPhonelle ja Androidille

Manu Pitkänen

Nokian vanhan musiikkipalvelu julkaistiin iPhonelle ja Androidille
Microsoft sai Nokian puhelinliiketoiminnan mukana MixRadio-musiikkipalvelun, jossa algoritmit arpovat musiikkikappaleita kuunneltavaksi makutottumusten mukaisesti. Ohjelmistojätti ei nähnyt palvelussa arvoa sille itselleen, joten se myi sen viime vuoden lopulla pikaviestipalvelu LINElle.

Koska MixRadio on ollut saatavilla vain Windows Phonelle, on ollut päivän selvää että LINE tulee julkaisemaan ennemmin tai myöhemmin musiikkipalvelun myös iOS:lle ja Androidille. LINE haluaa tehdä palvelusta mahdollisimman suositun, mikä ei onnistu jos rajoittuu kolmen prosentin markkinaosuutta hallussa pitävään Windows Phoneen.

Nyt se odotettu päivä on tullut, kun MixRadion saa ladattua myös iPhonelle ja Android-puhelimille. Android-sovellus löytyy Google Playstä ja iPhone-sovellus on ladattavissa App Storesta. Palvelun käyttö on ilmaista

MixRadio kertoi aloittaneensa yhteistyön HTC:n kanssa, minkä myötä palvelun voi integroida BlinkFeediin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.