Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisetkin voivat soittaa videopuheluita Facebook Messengerillä

Manu Pitkänen

Suomalaisetkin voivat soittaa videopuheluita Facebook Messengerillä
Facebook esitteli huhtikuussa F8-kehittäjätapahtumassa Messenger-pikaviestipalveluun mahdollisuuden videopuheluiden soittamiseen. Ominaisuus toimi aluksi 18 maassa, mutta tästä päivästä lähtien se on otettu käyttöön lähes koko maailmassa.

Laajenemisen myötä videopuheluita voi soittaa myös Suomessa, joka ei kuulunut ensimmäisten 18 maan joukkoon. Videopuheluita voi soittaa Messengerin iOS- ja Android-sovellusten kautta, minkä lisäksi ominaisuus on käytössä Messengerin verkkoversiossa (messenger.com).

Videopuheluiden ulkopuolelle on jätetty Arabiemiraatit, jossa paikalliset operaattorit ovat suhtautuneet palveluun hyvin skeptisesti.

Facebook Messenger on yksi maailman suurimmista pikaviestipalveluista. Sen edeltä löytyy myös Facebookin omistukseen kuuluva WhatsApp, joka otti keväällä käyttöön VoIP-puhelut, mutta videopuhelut eivät ole vielä käytössä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.