Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi kuvan: Tällaista iPhonea ei ole koskaan nähtykään

2
Manu Pitkänen

Apple julkaisi kuvan: Tällaista iPhonea ei ole koskaan nähtykään
Apple julkaisi tällä viikolla Lightning-liittimellä varustetun telakka-aseman, johon oman Lightning-liittimellä varustetun iPhonen voi kytkeä latautumaan. Tarkkasilmäiset shoppailijat huomasivat kuitenkin, että Applen pressikuvissa on jotakin outoa: Touch ID:llä varustettu "iPhone 5c". Kuten tiedetään, Touch ID -sormenjälkilukijaa ei löydy tällä hetkellä myytävästä iPhone 5c:stä

Pikkutarkasta suunnittelusta tunnettu Apple tekee harvoin tällaisia virheitä, mikä on omalta osaltaan antanut syytä spekuloinnille: Onko Apple julkaisemassa uuden version muovikuorisesta iPhonesta? Tänä vuonna on huhuttu Applen kehittävän uutta nelituumaista iPhonea, mutta näitä juoruja on yleisesti pidetty enemmän tai vähemmän epäuskottavina. Kuluttajat ovat jo omaksuneet isonäyttöiset puhelimet.

Jos Applelta on tulossa uusi muovikuorinen puhelin, olisi kaikkein luontevin ratkaisu vaihtaa nykyisen iPhone 5s:n alumiiniset kuoret polykarbonaattiin ja kutsua uutta puhelinta vaikka "iPhone 6c:ksi". Apple toimi käytännössä näin jo iPhone 5c:n kohdalla, joka oli käytännössä sama puhelin kuin iPhone 5, mutta vain muovisilla kuorilla.Mitä mieltä olet, onko kyse vain virheellisesti pressikuvasta vai merkki uuden puhelin julkaisusta?

Kuva löytyy edelleen Applen verkkokaupasta. Alla on myös ruutukaappaus lehdistökuvasta, siltä varalta että Apple päättää poistaa sen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Touch ID:llä varustettu "iPhone 5c"


Om, mutta mistä tuo on kuvasta on selvitetty ?

Vastaa
jiihu
jiihu

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org:

Lainaus:

Touch ID:llä varustettu "iPhone 5c"


Om, mutta mistä tuo on kuvasta on selvitetty ?

Touch ID:llä varustetussa laitteessa kotinäppäin on erilainen verrattuna ilman sormenjälkilukijaa olevaan laitteeseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.