Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Blackberry menossa vihdoin kaupaksi?

Matti Vähäkainu

Blackberry menossa vihdoin kaupaksi?
Blackberryn viime vuodet ovat menneet pitkälti pimennossa, mutta toistaiseksi yhtiö on edelleen pystyssä ja kehittää uusia puhelimia. Viimeisimmät arvioit analyytikoilta ovat olleet jopa odotettua positiivisempia, joka on tietysti herättänyt kiinnostusta mahdollisissa ostajissa.

Yhtiön myyntiä huhuttiin jo paljon ennen Nokian myyntipuheita, mutta aiemmin RIM-nimellä tunnettua kanadalaisfirmaa ei ole vielä ostettu. Nyt huhut kertovat, että ostajaehdokkaissa on mukana myös Nokian matkapuhelintoiminnan ostanut Microsoft.

Microsoftin lisäksi apajille pyrkivät myös Kiinasta kovassa nousussa olevat Huawei ja Xiaomi sekä Motorolan aikoinaan ostanut Lenovo.

Toistaiseksi kyse on tietysti vahvasti huhupuheesta, eikä varmuutta minkään yhtiön ostohaluista ole. Ehkäpä Blackberry havittelee vielä uutta nousua eikä ole edes valmis myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.