Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft ostaa Wunderlistin kehittäjän

Manu Pitkänen

Suosittu tehtäväsovellus menossa Microsoftille
Microsoft aikoo ostaa suosittua Wunderlist-tehtävälistasovellusta kehittävän 6Wunderkinderin. Kaupasta uutisoi ensimmäisenä saksalainen Manager Magazin ja VentureBeatin tietojen mukaan kaupan arvo voi jäädä alle 250 miljoonaan dollariin.

Microsoft on ostellut ahkeraan tahtiin kilpailevilla alustoilla suosituksi nousseita sovelluskehittäjiä. Esimerkiksi sähköpostisovellus Acompli ja kalenteriohjelma Sunrise ovat päätyneet Microsoftin omistukseen.

Wunderlistin kehittäjät kertoivat vähän aika sitten sovelluksen saaneen tuen Sunriselle, minkä ansiosta omia to-do-tehtävälistaukset saa synkronoitua Microsoftin uuteen kalenteriohjelmaan. Yhteensopivuus toimii myös toisinkin päin eli tehtävämerkintöjä voi tehdä Wunderlistiin Sunrisen kalenterinäkymästä käsin.Wunderlistillä oli tämän vuoden alussa yli 11 miljoonaa käyttäjää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja