Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaissensaation toisen huippuluurin tekniikkaa julki?

Matti Vähäkainu

Kiinalaissensaation toisen huippuluurin tekniikkaa julki?
Matkapuhelinmarkkinoiden yhden hitin ihme OnePlus on valmistelemassa toisen – ja mahdollisesti kolmannen – älypuhelimen julkaisua tänä vuonna. OnePlus 2 (tai Two) tulee alkuun myyntiin vain kutsun saaneille, kuten edeltäjänsäkin, mutta mitä laitteen sisuksista löytyy?

Nyt uusi vuoto kertoo kakkoslaitteen tekniikasta. Kuvien perusteella uusi OnePlus-huippupuhelin on varustettu 5,5 tuuman Full HD -näytöllä ja kolmella gigatavulla RAM-muistia, kuten edeltäjänsä, mutta uutta on ainakin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja sen mukana tuoma nopeampi grafiikkapiiri. Samaa järjestelmäpiiriä käytetään mm. LG G Flex2:ssa ja HTC One M9:ssä.

Aiemmat huhut kertoivat, että tuleva OnePlus Two on mahdollisesti edeltäjäänsä kalliimpi, joten voi helposti kysyä onko vuotaneiden speksien harppaus liian pieni. Alle 400 dollarin hinta ei kuitenkaan häpeä vertailussa muiden valmistajien laitteiden kanssa ja OnePlussan toimitusjohtaja pitää sitä "kohtuullisena", mikäli sisuksista löytyy huhuttu Snapdragon 810.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.