Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-puheluita testataan jo Windows Phonella

1
Manu Pitkänen

WhatsApp-puheluita testataan jo Windows Phonella
WhatsApp on ottanut käyttöön Windows Phone -sovelluksen beta-versiossa (2.12.38) ilmaiset VoIP-puhelut. Ominaisuus otettiin käyttöön iPhonessa ja Androidilla aiemmin keväällä.

Jos käytät WhatsAppia Windows Phonella etkä ole mukana beta-ohjelmassa, niin sinulla tiettävästi vain yksi keino saada WhatsApp-puhelut aktivoitua: odottaminen. Testatessaan ominaisuutta Androidilla, WhatsApp antoi käyttäjille mahdollisuuden aktivoida ominaisuuden toisten puhelimiin soittojen avulla. Tällaiseen järjestelyyn ei ole ilmeisesti lähdetty Windows Phonen kohdalla.

Muilla alustoilla tehtyjen kokeilujen perusteella WhatsApp-puhelut on tuotu vakaaseen versioon varsin nopeasti, joten Lumia-käyttäjien tuskin tarvitsee enää odotella kovinkaan kauaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Alis56
Alis56

1

Voi hyvää päivää. Minä onneton soitellut ulkomaille whatsapp puheluita luullen että ne on ilmaisia ja puhelinlasku oli 1400 €. Että kertokaa kun se uusi WhatsApp tulee Lumiaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja