Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n myynti ei lähtenyt nousukiitoon – suomalaiset ostavat edelleen iPhonea

7
Manu Pitkänen

Galaxy S6:n myynti ei lähtenyt nousukiitoon – suomalaiset ostavat edelleen iPhonea
Suomalaiset operaattorit ovat julkaisseet toukokuun myydyimpien älypuhelimien listat. Yhteisenä piirteenä listoissa on viime syksynä julkaistun iPhone 6:n pysytteleminen listojen top 3:ssa (Elisan henkilöasiakaslistassa ja Soneran listassa kärjessä) ja Samsungin huhtikuussa myyntiin tulleiden Galaxy S6 -puhelimien sijoitusten pysyttely listan häntäpäähän.

Samsung menetti viime vuonna pahoin asemiaan älypuhelinmarkkinoilla Applelle ja Xiaomille, joita vastaan korealaisvalmistaja on yrittänyt sotia laadukkaamman designin ansiosta. Alumiiniset ja lasiset Galaxyt eivät näytä kuitenkaan uponneen ainakaan suomalaisiin toivotulla tavalla: DNA:lla Galaxy S6:t löytyvät sijoilta 7 ja 10, Elisalla sijoilta 10 ja 14 ja Soneralla sijoillta 7 ja 9. Puhelimien sijoituksissa ei ole tapahtunut isoa liikehdintää huhtikuun listauksiin nähden.

Viime vuonna Galaxy S5 löytyi operaattoireiden myyntilistauksissa sijoilta viisi ja seitsemän. Kehitys on kulkenut Samsungin kannalta väärään suuntaan.


Samsung on tähän asti ilmoittanut, milloin sen uusin Galaxy S -puhelin on saavuttanut 10 miljoonan toimitetun laitteen rajapyykin. Galaxy S6:n tapauksessa tällaista ilmoitusta ei ole annettu, vaikka uutistoimisto Yonhapille puhuneen lähteen mukaan raja olisi rikkoontunut suunnilleen samoihin aikoihin Galaxy S5:n kohdalla. Tulee kuitenkin huomata, että kyse on toimituksista jälleenmyyjille eikä varsinaisesta myynnistä asiakkaalle asti. Galaxy S5:n kohdalla Samsungin on kerrottu yliarvoinen rankasti puhelimen lanseerausajan kysynnän.

DNA:n myydyimmät puhelinmallit toukokuussa 2015:
 1. Samsung Galaxy Trend Plus
 2. Samsung Galaxy S4 Mini
 3. Apple iPhone 6
 4. Samsung Galaxy Ace 4
 5. Samsung Galaxy A3
 6. Nokia Lumia 630
 7. Samsung Galaxy S6 Edge
 8. Samsung Galaxy S5
 9. Microsoft Lumia 535
 10. Samsung Galaxy S6

Elisan henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet toukokuussa 2015:
 1. Apple iPhone 6
 2. Samsung Galaxy Trend Plus
 3. Samsung Galaxy Ace 4
 4. Apple iPhone 5c 8GB
 5. Samsung Galaxy S4 mini
 6. Nokia 301
 7. Samsung Galaxy A3
 8. Samsung Galaxy S5
 9. Apple iPhone 5s
 10. Samsung Galaxy S6 edge
 11. Sony Xperia Z1
 12. Samsung Galaxy A5
 13. Nokia Lumia 635
 14. Samsung Galaxy S6
 15. Huawei Honor 6

Elisan yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet toukokuussa 2015:
 1. Samsung Xcover 550
 2. Apple iPhone 6
 3. Nokia Lumia 635
 4. Nokia 301
 5. Nokia Lumia 830
 6. Nokia Lumia 930
 7. Samsung Galaxy A3
 8. Nokia Lumia 735
 9. Samsung Galaxy A5
 10. Samsung Galaxy S5
 11. Samsung Galaxy Trend 2
 12. Apple iPhone 5s
 13. Apple iPhone 5c
 14. Samsung Galaxy S4 mini
 15. Microsoft Lumia 640

Soneran myydyimmät puhelimallit toukokuussa 2015
 1. Apple iPhone 6
 2. Apple iPhone 5S
 3. Nokia 301
 4. Nokia Lumia 635
 5. Samsung Galaxy Ace 4
 6. Apple iPhone 6+
 7. Samsung Galaxy S6 Edge
 8. Samsung Galaxy A3
 9. Samsung Galaxy S6
 10. Samsung Galaxy S4 Mini


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

oxygenol
oxygenol

1

Mitäs on samppa hinnoitellut itsensä tuohon kuntoon.
Ei ole järkeä maksaa 1k€ puhelimesta kun sillä saa jo kameran, tietokoneen, puhelimen ja kopan olutta.

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

3

Tosi paljon jaksetaan rinkirunkata että joku yks iPhone malli myy paremmin entä yks android puhelin. Kai nyt pitäis ihmisten ymmärtää että androidissa on muitakin valintoja entä S6 joten siksi miltein mahdotonta sillä myydä paremmin entä ainoalla uudella ompulla.

Vastaa
Jakele
Jakele

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ProfaneX:

Tosi paljon jaksetaan rinkirunkata että joku yks iPhone malli myy paremmin entä yks android puhelin. Kai nyt pitäis ihmisten ymmärtää että androidissa on muitakin valintoja entä S6 joten siksi miltein mahdotonta sillä myydä paremmin entä ainoalla uudella ompulla.

Pöh! Kärkimalli molemmilla ja iPhone 6 on jo yli puoli vuotta vanha, niin silti edes tuliterä Samsung myy kuin murto-osan iPhonesta6:n myyntimääristä.

Samsung on sössinyt maineensa kehnoilla 'paperitiiketeillään'. Ihmisillä on jo monilla kokemusta iPhonen halutummista toiminnallisuuksista ja käyttäjäystävällisyydestä verrattuna Samsungin sähellyksiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sony xperia (vahvistamaton)

5

Apple on yliarvostettu käytin iphonea jonkun aikaa ja palasin takaisin parhaaseen eli sony xperia z1 compacttin noin puolitoista vuta siten ei haitaa vaikka satais vetä kuin esterin perseestä ps ei ulut raha kysymys olisin maksanut parhaasta vaikka 1000 euroa mutta sitä en ymmärrä miksi jokku maksaa huonomasta enemän pelkän logon takia applen sovellukset ovat oman kokemukseni mukaan paljon huonopia kun androidilla vähä parempia kun Windows puhelimissa mutta Apple kuoli stve jobsin mukana tää uus tm on pilanut kokko firman

Vastaa
delic
delic

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sony xperia:

mutta sitä en ymmärrä miksi jokku maksaa huonomasta enemän pelkän logon takia

Yksinkertainen vastaus, ei niissä muilla logoilla varustetuissa puhelimissa ole iOssia. Toisinsanottuna mitä sanoit niin siinä ei ole mitään järkeä, koska ei voi laittaa paremmuusjärjestykseen, jos iPhone ajaisi androidia voisi sanoa miksi maksaa logosta. Nyt käyttökokemus kuitenkin on täysin erilainen kuin kilpailijoilla.

Ja mitenniin huonommasta, iPhone 6 on markkinoiden parhaimpia luureja kuten iPhonet joka vuosi.

Ei iPhonen myynti muuten tuollaista tahtia kasvaisi ja yhä useampi android käyttäjä hommaisi sellaista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lgg2 (vahvistamaton)

7

On kyllä ihme juttu kun aina kun Applea näissä mobiilisivustoilla haukutaan,niin ihan täynnä kirjotusvirheitä näiden tyyppien kirjotukset.Sattuuhan noita virheitä,mutta ku järkiään melkeen kaikki apple vastaset kommentit on täynnä virheitä.Ihan vaan tällanen huomio..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja