Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Samsung Galaxy S6 edge Plus

1
Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Samsung Galaxy S6 edge Plus
Kevään mittaan on kuulunut huhuja, joiden mukaan Samsung olisi tuomassa markkinoille isokokoisemman version aikaisemmin myyntiin tulleesta Galaxy S6 edgestä. Kuvallista todistusaineistoa tästä puhelimesta saatiin YouTube-tähti Marques Brownleen HTC One M9+-videoarvostelun yhteydessä (katsottavissa alla).

Kuten yleensäkin nimettömien nettivuotojen kohdalla, kuvien aitoudesta on paha mennä takuuseen. Videon loppupuolella nähtävässä Galaxy S6 edgeä muistuttavan laitteen kotinäyttöön vaikuttaisi mahtuvan vierekkäin viisi pikakuvaketta, kun tavallisessa S6 edgessä niitä mahtuu vain neljä kappaletta (tosin kookkaammassa Note 4:ssäkin kuvakkeita mahtuu rinnakkain neljä kappaletta). Näytön alareunassa on edelleen paikat neljälle lempisovellukselle ja sovellusnäkymänäppäimelle.

Kuvassa nähdään myös puhelin-, yhteystieto- ja viestit-sovellusten uudet pikakuvakkeet (puhelin-kuvake näyttäisi olevan peilattu), myös sovellysnäkymänäppäimen ulkoasua on viilattu.

Mikäli vuodettu kuva on aito, voidaan "Galaxy S6 edge Plussan" näytön koon arvioida olevan jossakin 5,5–6 tuuman välimaastossa. Tähän kokoluokkaan Samsung on perinteisesti iskenyt stylus-kynille optimoiduilla Galaxy Note -puhelimilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Minaji
Minaji

1

Kyllä siihen S6 Edgeenkin saa 5 kuvaketta pystyyn ja vaakaan. Asetuksista löytyy valinta. Faktat kuntoon "toimittajat".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja