Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Minecraft Pocket Edition sai ison päivityksen

Puhelinvertailu

Minecraft Pocket Edition sai ison päivityksen
Minecraft Pocket Edition on vihdoin saanut pitkään odotetun 0.11-päivityksen, joka tuo peliin paljon uusia ominaisuuksia.

Pelin pelaaminen onnistuu päivityksen myötä miespuolisen Steven lisäksi myös naispuolisella Alexilla. Lisäksi peliin on tuotu mm. veneet, kalastus, kielivaihtoehtoja ja mahdollisuus kustoimoituihin skineihin.

Päivitys on saatavilla Minecraftin iOS-versiolle. Pocket Gamerin mukaan sen on myöhemmin tarkoitus saapua myös Androidille ja talvella julkaistulle WP-versiolle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja