Tämä ääniassistentti päihittää Google Now'n ja Sirin – eikä se ole Cortana

4
Matti Robinson

Tämä ääniassistentti päihittää Google Now'n ja Sirin – eikä se ole Cortana
Jokaisella suuremmalla – tai Windows-puhelinten tapauksessa pienemmällä – alustalla on oma ääniassistenttinsa. Niin Microsoft, Google kuin Applekin kehittävät omaa äänentunnistusteknologiaa.

Koko kolmikko on melko tasavahva, joskin omat vahvuudet löytyvät kultakin avustajalta. Yksi kuitenkin saattaa olla liian kova vastus kaikille näille.

SoundHound-musiikkitunnistussovelluksen tekijät ovat tuoneet saataville ensimmäisen betaversion ääniavustaja Houndista, kertoo PhoneArena. Vaikka kaikki edellämainitut yhtiön väittävät kehittävänsä luonnollisen kielen ymmärtämistä, niin aina se ei ole aivan halutulla tasolla.

Jos tavallisen puheen ymmärtäminen ei riitä vakuuttamaan, niin katsoppas alla oleva Houndin YouTubeen lisäämä video äänitunnistuksen nopeudesta. Todennäköisesti et pysty samaan omalla Sirillä, Google Now'lla tai Cortanalla.

Sovelluksen betaversio on nyt saatavilla Android-laitteille Yhdysvalloissa, mutta vain kutsua vastaan. Sovellus saapuu myöhemmin myös iPhonelle.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

PJL78
PJL78

2

Johan on, ei kyllä muilta voi kysyä neljää kysymystä samaan aikaan, menee sekasin joskus ekastakin. Nyt kilpailijat vois ottaa oppia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.