Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi kuvavuoto esittelee sormenjälkilukijalla varustetun Honor 7:n

Puhelinvertailu

Huawei panostaa kovasti länsimarkkinoille ja uusia puhelimia tulee tahdilla, jollaista tavallisesti on totuttu näkemään vain Samsungilta. Uusin vuoto näyttää tulevaa Honor 7, joka on vuotanut jo aiemmin.

Honor-mallisto edustaa P8:n tavoin Huawein aivan terävimpää kärkeä, joten hyviä speksejä on lupa odottaa. Honor 7:n takakuori paljastaa sormenjälkilukijan, jolle oli aiemmin vuotaneessa takakuorikuvassa selkeästi paikka. Laite vaikuttaa metalliselta, kuten huippupuhelimelta voi odottaa. AndroidGuysin vuotaman kuvan laite voi hyvin olla myös suurempikokoinen Honor 7 Plus.

Laitteeseen huhutaan Honor 6:n tapaan viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttöä ja järjestelmäpiiri päivitetään yhtiön omaan Kirin 935 -piiriin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja