Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelinhitti OnePlus Onen hinta laskee

2
Manu Pitkänen

Älypuhelinhitti OnePlus Onen hinta laskee
Viime vuonna OnePlus Onea ei tahtonut saada mistään millään hinnalla, mutta nyt se on jo tarjolla alennushintaan. Viime viikon alennuskampanjasta on päätetty tehdä pysyvä, joten puhelin maksaa jatkossa 249 tai 299 euroa (riippuen tallenustilasta, 16/64 GB).

OnePlus selittää hinnanalennusta sillä, että yhtiö on saanut laskettua puhelimen valmistuskustannuksia viime vuodesta. Toinen – ehkä uskottavampi – selitys voisi olla Onen seuraajaan julkaisun lähestyminen. OnePlus ei halua, että sillä on hallillinen vanhaa puhelinta varastossa, kun "OnePlus Two" esitellään maailmalle.

Nykytiedon mukaan OnePlus esittelisi uuden puhelimen heinä-syyskuussa.

Onen alennettujen hintojen yhteydessä OnePlus kertoi lyöttäytyneensä Dropboxin kanssa kimppaan, minkä myötä 64 gigatavun version ostajalle tarjotaan mahdollisuutta hankkia 50 euron lisähinnalla Dropbox Pro vuodeksi käyttöön. Dropbox Pro kustantaa vuodelta 99 euroa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

kittap
kittap

1

Hinnanalennus voi johtua ihan tuosta dropboxin kanssa tehdystä sopimuksesta. Dropbox sponssaa onePlussaa sen verran että saa myytyä omaa 99€ hintaista tuotettaan.

Vastaa
JoniS
JoniS

2

Eli siis nyt hinta on taas normaalilla tasolla :P sehän oli inviten kanssa 250/300 alunalkaen, minkä jälkeen sitä nostettiin että voitaisiin taas tiputtaa normaalille tasolle, mainostaen "hinnan alennusta".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja