Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone ohitti iOS:n uudessa maassa

3
Valtteri Ahonen

Windows Phone ohitti iOS:n uudessa maassa
On yksittäisiä maita, joissa Windows Phone pärjää selvästi keskimääräistä paremmin. Suomi lienee yksi niistä, vaikka kotimaassakin Samsungin ja Applen laitteiden kysyntä on ollut kasvussa. Nyt kuuluu maailmalta kuitenkin uutisia, joiden mukaan Windows Phone on ohittanut suosiossa Applen iPhonet Pakistanissa.

The Newsin mukaan Windows Phonen myynti Pakistanissa on kasvanut yli 200 prosenttia, minkä johdosta se on noussut iOS:n ohi toiseksi suosituimmaksi älypuhelinjärjestelmäksi. Kärjessä on tietenkin Android.

Microsoftin Asha-mallisto on maassa erittäin suosittu ja onnistui luomaan pohjan, jota vasten Windows Phonekin pystyi kasvamaan. Eristyisen suosittu maassa on uutiskuvassa oleva Lumia 535, jonka myynti Pakistanissa on vauhdikkaampaa kuin missään muualla.

Microsoft Mobilen Lähi-idän markkinoinnista vastaava Patrick Mercanton kommentoi The Newsille, että Pakistanin tilanne on vain yksi näyttö siitä, että tarvitaan ainakin kolme vahvaa ekosysteemiä, jotta ihmisille voidaan tarjota riittävästi valinnanvaraa, ja jotta todellista kilpailua syntyy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

M300
M300

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miiu74:

No, voi että. Ei Microsoft nyt vaan ala keulimaan tuommoisella tilastolla?

Epäiletkö, että Microsoft alentuisi yhtä alas Applen kanssa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja