>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn kamerat yhä useammissa laitteissa

Valtteri Ahonen

Sonyn kamerat yhä useammissa laitteissa
Elektroniikan monialajätti Sony on kertonut odottavansa kamerakennojensa myynnin nousevan lähes 20 prosenttia tänä vuonna.

Myynnin uskotaan kohoavan noin 450 miljardista jenistä 550 miljardiin, eli euroissa noin 3,2 miljardista 3,9 miljardiin.

Sonyn laitepuolesta vastaava johtaja Tomoyuki Suzuki on kertonut Reutersin mukaan, että kasvua ennustetaan Applen kovenevan kysynnän sekä muiden älypuhelinvalmistajien tilausten perusteella. Sony aikoo myös voimakkaasti pyrkiä laajentamaan kennojensa asiakaskuntaa, sillä myynnin liika riippuvuus Applesta voi olla haitaksi yhtiölle.

Sonyn kameratekniikka on ollut viime vuosina yksi yhtiön vahvimmista osa-alueista, kun televisiot ja älypuhelimet ovat olleet taloudellinen katastrofi. Samalla kun yhtiön omat puhelimet käyvät kaupaksi heikosti, Sony on kuitenkin saanut kameransa kilpailijoiden johtaviin laitteisiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.