HTC One M9 päivittyy

2
Valtteri Ahonen

HTC One M9 päivittyy
HTC on julkaissut tuoreimmalle lippulaivamallilleen ohjelmistopäivityksen. Mukana on muun muassa kameran toimintaa parantavia muutoksia.

Ohjelmistopäivitys nostaa HTC:n järjestelmän ilmeisesti versioon 1.40.401.5 1.40.401.8. Päivityksessä on kiinnitetty huomiota esimerkiksi Facebook- ja YouTube-sovellusten akun käyttöön, ja virtaa pitäisi niiden kanssa riittää nyt pidemmäksi aikaa, kirjoittaa Anandtech.

Lisäksi kameran toiminta päivittyy. Jatkossa kuvien automaattinen valotus pitäisi olla parempi, eivätkä kuvat niin helposti ylivalotu. Myös kohinan pitäisi vähentyä, tarkkuuden hämärässä parantua ja keltaisen / vihreän värivirheen äärimmäisissä valaistusolosuhteissa vähentyä. Näiden ohella päivityksessä on korjattu ongelmaa, joka aiheutti puhelimen kuumenemisen latauksen aikana.

Päivitys ei muuta Androidin versiota, eli ohjelmisto on tältä osin edelleen Androidn 5.0.2. HTC on julkaissut päivityksen jakoon Euroopassa tänään.Edit: Ilmeisesti ohjelmistoversion loppu onkin (ainakin Suomessa) 8 eikä 5, kiitos kommenteissa valveutuneelle.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Juunas811 (vahvistamaton)

1

"Ohjelmistopäivitys nostaa HTC:n järjestelmän versioon 1.40.401.5"

1.40.401.8 näytti minulle, ja kokoa 526,99mb.

Vastaa
Valje
Valje

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juunas811:

"Ohjelmistopäivitys nostaa HTC:n järjestelmän versioon 1.40.401.5"

1.40.401.8 näytti minulle, ja kokoa 526,99mb.

Jahasssh, fiksaillaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.