Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hound murskaa Sirin, Google Now'n ja Cortanan videolla

3
PuhelinvertailuMusiikkitunnistussovelluksestaan tuttu SoundHound on kehittänyt uuden sovelluksen, jota se kutsuu nimellä Hound. Kun musiikkitunnistuksesta otetaan musiikki pois, niin jäljelle jää tunnistus. Niinpä kyseessä on Sirin kaltainen ääniassistentti.
Kuten viime viikolla kerroimme, niin erittäin vakuuttavalla tunnistustekniikalla varustettu sovellus on toistaiseksi kutsua vaativassa beetavaiheessa, joten sen lataaminen sovelluskaupasta ei ole vielä aivan yksinkertaista. Nyt Typhone.nl on kuitenkin julkaissut videon vertailusta eri alustojen ääniassistentteihin – ja Hound päihittää ne mennen tullen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (3)

karas7
karas7

1

Olipa mukavaa vaihtelua että puhuja ei ollu mikään britti tai jenkki. Ei hirveesti näin korostuneella suomalaisella aksentilla puhuvaa lohduta jos laite tunnistaa jonku brittisössötyksen täysin mut heti jos poikkeaa yhtään siitä ni kissat lapasia ja deleting all contacts complete.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja