>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen Ultralight-sovellus julkaistu: Suoraviivaista kuvankäsittelyä iPhonella

1
Manu Pitkänen

Suomalainen Ultralight-sovellus julkaistu: Suoraviivaista kuvankäsittelyä iPhonella
Helsinkiläinen digitaalisten palveluiden suunnittelija Timi Koponen on julkaissut App Storessa vapaa-ajan projektina kehitetyn Ultralight-kuvankäsittelysovelluksen.

Ohjelma tavoitteena on tarjota mahdollisimman suoraviivainen käyttöliittymä verkkopalveluissa jaettavien valokuvien käsittelyyn sekä antaa mahdollisuus kokeilla erilaisia asetuksia ennen lopullisia valintoja. Rajaustyökalun lisäksi ohjelmalla voidaan käsitellä värilämpötilaa, kylläisyyttä sekä hienosäätää sävyjä. Asetussäädöt on sijoitettu käsiteltävän valokuvien päälle, minkä ansiosta editoitava kuva on jatkuvasti pääroolissa.

Ultralight sisältää 22 valmista ja kustomoitavaa suodatinta, joilla kuvia voi myös ehostaa. Tulevaisuudessa ohjelman käyttäjälle on tarkoitus antaa mahdollisuus tallentaa omia suodattimia.

Ohjelma on ladattavissa App Storesta ilmaiseksi. Sovellukseen ladattava tekstuurityökalu on kuitenkin maksullinen (1,99 euroa).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Nks123
Nks123

1

Tuli kokeiltua ja on kyllä hyvä. Näppärän simppeli, mutta silti ainaskin omaan käyttöön tarpeeksi monipuolinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.